שלום,
אבי אושפז לפני מספר ימים לאחר שהובחן כחולה בפמפיגוס וולגריס, התחיל טיפול בסטרואידים ביום שישי האחרון. היום הודיעו לו שהוא צריך לקבל 3 חיסונים נגד שפעת, שפעת חזירים ודלקת ריאות. אני אישית נגד חיסונים ובטח במצב בו מערכת החיסון מדוכאת ע"י סטרואידים. אני מפחדת ללכת כנגד המלצת הרופאים, אך נראה לי הכי סביר שיקבל, אם כבר, רק חיסון נגד שפעת שאין בו הרבה סיכון וגם כך הוא נמצא בסביבת חולים. עד כמה שידוע לי דלקת ריאות יכולה להיות סיבוך של שפעת ולכן אם הוא מחוסן נגד שפעת אין לו הרבה סיכון לחלות בדלקת ריאות ואם הוא כבר יחלה, אז הוא יטפל בעצמו בהקדם ולא יגיע למצב של דלקת ריאות. שפעת חזירים הוא חיסון שנוי במחלוקת, במיוחד לאור העובדה שהוא לא נוסה על אנשים ומחקרים מראים כי הוא פשט בעולם ללא בדיקות יסודיות. אשמח לקבל כל עצה מקצועית בעניין, אנו מאוד חוששים למצבו של אבי, הוא בן 60.
תודה מראש,
אושרת
בעלי חולה בפמפיגוס וולגריס משנת 1996 היה מטופל במספר בתי חולים בארץ מיזה שנתיים בעלי מטופל בבית חולים בלינסון במחלקת עור בהנהלת פרופסור מיכאל דוד ניסו עליו טיפול בשם מבטרה דרך הוריד היום בעלי נקי לחלוטין (עור של תינוק) עם מינון קטן של קורטיזון . בעלי חזר לחיים אחרי שנים של חי מת פרטים נוספים אפשר לקבל בפלאפון 0523748856 לכל הקורא מודעה זו מאחלת לכם בריאות מחבקת באהבה אתכם כי קשה מאוד לחיות עם המחלה הנוראה הזו . יש אור ביקצה המנהרה על יאוש
זוהרה
0523748856